Pepijn

 

FullSizeRender

Mijn theaterleven begon toen ik acht jaar was, als Ukkie in de Joop van den Ende productie Oliver! in het voorjaar van 2000. Daarna volgde mijn rol van Jack Thayer in de musical Titanic (ook van Joop van den Ende).

In het najaar van 2001 startte ik mijn musicalopleiding bij de Kids on Tour van het Nederlands Musical Ensemble, gevolgd door de Junior Academie en de opleiding tot Vocal Artist aan de DAPA(Dutch Academy of Performing Arts). In die jaren speelde ik mee in een groot aantal producties door en met het NME, onder meer een jaarlijkse musical op het Muiderslot.

Daarnaast speelde ik in die periode in de Studio 100 productie Doornroosje en de Ruud de Graaf productie Pietje Bell.

Een van de hoogtepunten in mijn zangcarrière was de deelname aan The Sing Off van SBS6 in het voorjaar van 2011 met de groep Blue Monday.

Naast het zingen ligt mijn ambitie ook bij het acteren. Daarom volgde ik de opleiding artiest/acteur aan de Academie voor Media, Art & Performance van het Koning Willem 1 college in ‘s-Hertogenbosch. Mijn diploma behaalde ik daar in juni 2014. In dat kader schreef en componeerde ik een eigen productie met als titel Onbekend. De voorstelling gaat over de ervaringen van jonge asielzoekers in Nederland.

In 2013 had ik de rol van Enzo in de vaste cast van de webserie De Blauwe Bank, waarvan de 30 webisodes werden uitgezonden door De Telegraaf.

Mijn plan is om mijn theaterleven verder te vullen met acteren en zingen. In het voorjaar van 2015 speelde ik de rol van Javalin in de musical Zigana, geschreven door Rutger Bulsing en gecomponeerd door Jan Willem Hoekstra. In het voorjaar van 2016 speelde ik de hoofdrol in Merlijn de Musical.

Vanaf 1 september 2017 ben ik deel uit gaan maken van het geweldige team van Inspiration Point in Valkenswaard! Een unieke theater dinner ervaring voor duizenden gasten.

Ik startte in de show Spectaculinair!  In 2018 de show Tussen Wal en Schip en nu alweer aan de slag met de verrassende show voor 2019.  Een aanrader voor iedereen die van een gevarieerde show houdt in combinatie met een voortreffelijk dinner!

Voor  een uitgebreid overzicht van mijn opleidingen en ervaring klik op de volgende link:

cv-pepijn-blatter 2018